About us

Zo'n 12 jaar geleden hebben wij in Thailand een headpillow gekocht. Inmiddels is dit item op alle reizen de hele wereld over geweest.

Waarom? Het is een lichtgewicht hoofdsteuntje waarmee je comfortabel kan zonnen of relaxen op het strand, met een heerlijk briesje in je nek. Je hebt je tas of een hoopje zand niet meer nodig als kussentje.

Steeds meer mensen in onze omgeving leerden de headpillow kennen en maakten gebruik van dit hoofdsteuntje. Sterker nog, we kregen vaak de vraag, waar heb je dit gekocht?! 

De naam Pilli, afgeleid van pillow, heeft zijn oorsprong in Afrika. Daar hebben wij twee jaar gewoond en gewerkt als arts in een ruraal ziekenhuis. En hoewel de patiënten vaak zieker zijn dan in Nederland, was er toch ook een groep die met alleen een snotneus of een muggenbult kwam. Wanneer werd verteld dat het zonder behandeling (pillen) wel goed zou komen viel er een ongemakkelijke stilte, totdat de patiënt zei: “Doketela, mPillis?” Met dit hoofdsteuntje is het precies hetzelfde, je gaat niet meer de deur uit zonder.

In het voorjaar van 2019 besloten wij dat iedereen in Nederland recht heeft op zo'n chill hoofdsteuntje en zo was Pilli geboren.  Probeer hem zelf uit! Dan weet je wat je al die jaren hebt gemist!!